Review Blog || Acara blog walking..........tompang lalu

Jalan-jalan tengok satu blog ke satu blog....antara blog yang mima pergi sebab tengok kat blog yang dah di update......

mima baca blog yuyu nie....... suka tengok cartoon yang dia lukis sendiri siap note gambar hodoh x semestinya tuannya pun hodoh...macam tue le ayat dia.. tulisan blog yang besahaja n lawak pun ade jugak... yuyu nie pun cantik n cute.....
Blog Abg ben Ashari nie pulak antara yang mima nampak blog yang dikenali  dan sangat rajin untuk update..boleh katakan tiap saat kot dan sanggat laju update entry post..tulisan simple dan ala-ala ngah bercakap pun ade jugak..sempoi! banyak buat segmen untuk kenalkan blog lain...cayahlah!
Sila panggil aku ujang nie pun salah satu blog yang mima selalu tengok... banyak word kentut dalam blog dia...apekah? wihiiiii...... mungkin dia suka kentut.... mima ade jugak tgok Itube psal ujang n yana di interview oleh abg ben..... ujang cakap baru 3 bulan dia bloging nie... wahaaaaa memang pantas anda dikenali... apekah? bagaimanakah?

Ok....buat masa nie tiga blog ni jadi blog wajib untuk mima tengok setiap hari.....blog lain pun mima pegi jugak dan coment-coment........mima masih sangat baru dalam bloging nie.... blog mima pulak asik cerita pasal photography wedding, pre wedding, post wedding......asik wedding je manjang kan..ade ke yang berminat???
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts