Searching "Pre wedding concept"

Salam 
Hye Semua,

Dalam tengah buat reseach tentang "Pre Wedding Concept" yang best keluar la gambar mima skali....hahahaha mima terselit diantara pre wedding concept search by google...kekeke apekah? bukan mima yg punye pre wedding tapi dah dalam blog nie asik story pasal pre wedding concept je....okay untuk pre wedding yang akan datang masih dalam rancangan lagi....
 
Pre wedding akan datang akan buat kat melaka...cover untuk sehari...kira sehari beramah mesra bersama bakal pengantin lar tuh...hehehe macam mana ye..sehari tue..hope semua will be fine...tengah plan pagi hingga ke mlm punye plan tuk tak kelangkabut dan bercampur concept.....cabaran for me :)
 
"Melaka kan Bandar Bersejarah" jom la kita terjah melaka...go melaka go.......[semangat kau mima?] macam selalu la kan....heee
tata
 
WITH LOVE,
cikmima

Comments

Popular Posts