Second Farewell || Kak Ct

Hehehe...berape kali farewell dah kan.... tak pe banyak kali pun tak kesah untuk kak ct...hehe session kali nie pulak sebab untuk jumpa kak ct selepas kak ct betul-betul dah berenti kerja...huuuuuu lokasi kali nie di burger king,KL Sentral.... cuba kenang balik suka duka masa bersama-sama........ Ait jangan sedih.... tapi tersedih jugak......ape2 pun makan dulu kan... 
tengok muka mima yang excited sebab dapat makan FREE....kah kah kah gelojoh nye mima oit....okay sy jarang makan burger king ye....layan jugak buger king nie....heeeeeeee dan lagi satu diorang banyak pulak buat lawak...ntah happy semacam je padahal keja kat opis melambak-lambak....... nanti kluar la crite Tsunami di opis....hahahaha adehhhh......dan bila kita makan dengan penuh rasa bersyukur[lagi-lagi orang belanja kan]....kita akan makan begini....
hahahaha.....sedap hingga menjilat jari......ahaaaaaa gambar ni candid okeh....kah kah kah...ingat orng x nmpk....adehhh...dan dan tue le tgkp gmbr kn...redha je la......then dapat coklat dari kak ct..thanks kak ct...we all gone miss u.....
**********
WITH LOVE
cikmima

Comments

Redbloodsnow said…
lawa² arr pic taken. siapa photographer dia ek. nk puji lah..hehehe :D
cikmima said…
@redbloodsnow|| kawan opis yang snap nie....huhu

Popular Posts