Tunggu punya tunggu

Serius muka mima dah macam nie hah.......tunggu kamu lama gila...janji petang tapi malam tak sampai-sampai lagi dari melaka......hahaha tapi mima dah biasa dah tunggu-tunggu nie..paling lama berapa jam ntah mima tunggu kalau tgah recording siap boleh buat 1 album...hehehe tapi mima bukan penyanyi lowh....

Tapi kan mima masih bersyukur even kamu penat still lagi nak jumpa mima...penat-penat pun kamu cari mima dulu....hehehehe okeh cukup berangan wahai mima.... 

Sekarang mima pun dah kena tempias Photogs... orang nak cari wedding photo pun cari mima.... hehehe BOSS kasi up gaji mima ye :) banyak menda lagi mima tak tahu....tak tahu cara nak explain kan kat org....kadang mima nie pung pang je pandai la.....selebihnya past too Fariz...hehehe

ok lar nak siap-siap jumpe fariz...baru balik dari melaka...agak2 berapa banyak botol  cencalok dia bawak tuk mima eh..hahahahahaa

Tata

p/s: jangan lupa join "Moment To Be Remember Giveaway"
***********
WITH LOVE
cikmima

Comments

eima said…
nk join kena tgu kat umah la.. kat opis kena blockes Fb la dear ....

TQ dtg lawat den !!
MamaEma said…
tungu punya tunggu..sampai bontot dh kematu...ahaks..
cikmima said…
@eima|| aha...thkns yup klu join giveaway lg bgus :)

@mamaema|| haha tu la psal kn...kematu tgu

Popular Posts