Alhamdullilah, semua berakhir dengan baik

Hye semua
Dua hari tak update blog coz travel too Bagan Dato,Perak untuk assist FM...memandangkan dah anggap diorang nie macam kawan..so jadik sangat excited pulak he......

yang bestnye wedding kali nie mima bukan takat tengok FM buat kerja tapi mima pun jadi part of it yawwww! thanks to abg fadzli coz bagi pinjam nikon nye to mima...hehehe bukan pe coz nak shoot video skali.....tapi entah ape je mima tangkap sebab i dont know nothing about video....huuuu sorry korang...

thanks to FM jugak coz jenuh mengajar mima macam-macam tentang DSLR nieh! ISO naik kan..shutter tu kasi bla bla bla........bukan maen lagi mengajar kan.....itu ini dia bagitau mima....

ok lar..update the real story pasal wedding nie dari mula sampai habis akan di update to next entry.....hari nie pun[29/5/11] mima assist FM jugak wedding di sijangkang...huuu penat gile marathon minggu nie tp seronok coz boleh jalan-jalan sekali..hehehe

tata

WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts