Apa ada dengan KUALA PILAH,N9

Hye semua,
Salah satu lorong di pekan Kuala Pilah

Meyh nak story pasal kuala pilah pulak aii dan sambil test test lense wide FM...huuuu asik dia je yang snap gambor bak meyh sni mima pulak nak amik gambar....tapi gmbr mima amik is more to gambar lanskap la coz nak tunjuk we are in KUALA PILAH...yeah!! tapi tak sempat nak berjalan real punye coz FM pun just kate nak ke bahau tuk cari speaker untuk kereta.....
Nie la Pekan Kuala Pilah,Bangunan kedai still kekalkan ciri-ciri lama

So apelagi i follow u....huhuhu dalam tangkap gambar tue sambil tue la si FM bagi taw nie ape tue ape[pasal kamera la] snap2 gambar gelap! WHY? so dia pun terangkan satu-satu...paham lah sikit tapi nak control camera tu stil mcm terkial kial lagi la....tapi buleh la jugak setting camera tu...
yang dulunya dikenali sebagai Gedung Harian kini TRANSFORMASI...

 Perhentian Kuala Pilah,Tempat tunggu bus dan naik bus dari seremban or yang nak ke bahau/tampin

 Tokong cina

 Masjid,Kuala Pilah

Itu sahajo jalan-jalan dari pilah ke bahau then bahau ke pilah balik...memang gambar macam nie je la dapat dari dalam kereta....sangat enjoy bile dapat pegang camera tapi berat sikit la....huuuuu

tata
 
WITH LOVE
cikmima

Comments

qamarguyz said…
salam ziarah..
huhu, lama tak r0nda2 kuala pilah..
nyway cantik juga pic2 tu =)
cikmima said…
thnks...main tgkp je gmbr nie..huuu

Popular Posts