Behind the Birthday Party || Aisy & Rayyan

Hye semua,

Tempat || KFC, Damansara
Tarikh || 8hb May 2011

Yeahhhhhh, Its birthday time!! kali nie mima rasa kali pertama fariz shoot gambar birthday party...masa nie mima ikut teman kan dia tapi mima tak join la...duk update blog kate kan......but everything was fun n crazy....huhuhu mane tak nye semua yang datang party nie nampak enjoy sangat dengan aktiviti yang dah di susun atur oleh KFC.....

Mima rasa kalau buat bufday macam nie lebih berbaloi dan tak penat sebab semuanya di atur dan disiapkan oleh KFC...kita cume hulur kan salam DUIT sajo $$$$$$$$ [money fly like a bird] hohohoho...tapi ape salah nye setahun sekali ye dak???

Yang best nye parent kepada bufday boy nie pakai baju yang dibuat sendiri.....rasa macam nice idea dan KREATIF......buat kan tuk kami buleh x???hehehe tau tak yang di tulis atas baju tue adelah "Daddy Cool" + "Hot Mummy" + "Big Bro" + "Lil Bro"......Serius simple dan nice...bila mima terperasan tu trus je tgur....

Okeyh, This Gambar yang FM upload di FM nye....Credit too Him
Untuk gambar yang lebih banyak boleh jugak ke FB Tuan Tanah....huuuu clik SINI .. Okay Tak? Best x? Kenangan kan semua benda nie...dan boleh tengok kelakuan budak-budak,ade ceria ade gembira...semua dapat diceritakan dalam sekeping gambar....

For those yang berminat nak hire photog tuk ambik gambar nie clik SINI untuk infomasi okay xpaksa 

**Pssssss mima bukan photografer ye....ramai jugak yang ingat mima Photog...huuuuu SOrry bukan saya... 

tata

WITH LOVE
cikmima



Comments

Popular Posts