BehindThe || Couple Shirt PhotoShoot

Hye Semua,
Gambar tak berapa nak clear ouhhhh......tp nice and suka sangat gambar nie...tengok FM gile excited kaw kat c2 heh........cop cop ngape tak bagitau suhh posing....dah tentu den pun nak posing paling menarik kat situ...ngeeeee biase la gile camera kan kan kan :) opkos.....

lokasi|| Putrajaya
Pada || 7hb May 2011

Couple photo shoot nie dibuat utk official picture bagi t'shirt couple....banyak jugak lar semalam couple tshirt yang ada...bagus jugak dorang nie ada idea yang kreatif...untuk sape yang berminat boleh la dapatkan... clik CoupleShirt..... Banyak sangat design t'shirt couple yang ada...mima ade berkenan 1 design...nanti mintak FM belikan..ade best price x tuk mima??? ngeh ngeh ngeh

Talend pulak bukan calang2 orang owh....mima pulak tak tau siape dia coz saya anti sosialisme..hehehe kununnye lar....[merepek] Raja Dyana adelah salah sorang model tuk couple tshirt nie....cantik dan manis orangnye... selain tu Reen dan ade duaorang lagi...sorang mima pangil abg touff and ayu[bab nie mima memandai okeh] jangan marah eh sebab ramai sangat kitorang jumpa so bab nama orang memang FAILED nak ingat....

Untuk gambar official couple t'shirt kena tunggu FM or geng AhzaDesign tuk upload ke FB....then tunggu le next entry tak pun korang just clik link couple tshirt tuk tuk tengok design baju... kalau boleh belikan tuk mima sekali..kikikikiki

and for the rest ofcoz lah gambar mima pulak kan...ngeh ngeh ngeh.....
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts