Days 1 || Status Hubungan Mima...

Hye Semua,

Bujang atau Sudah berkahwin? selalu dalam borang apa-apa pun ade dua pilihan je.... So what should i choose?? ngeeee....... nak tambah lagi satu ruang pilihan...sudah berpunya boleh?? haha yup mima sudah berpunya tapi masih belum berkahwin..... 
Untuk yang selalu tengok blog nie ofcoz tahu BF mima sape....[poyo!] okey let's me story officially about him.... nama dia Mohd Fariz Muhazir......dilahirkan di Melaka pada 15/04/85...jarak umur kitaorang 4 tahun..... :) tapi ramai je cakap sama umur....yer la dia nak sangat title baby face...gagaga HAMBEKKkk! anak sulong dari 5 orang adik beradik....Bekerja sebagai juruteknik komputer, part time men muzik,part time menjait baju,part time job as photogs jugak dan pakar memasak :) .. haaa lengkap pakej....kalu anak dara nie dah tentu2 jadi menantu pilihan.....hehehe
kenapa saya suka pakwe saya?
sebab dia Best & Sempoi......hehehe[poyo kali kedua]

FM adalah seorang yang :
  • Banyak cakap
  • Pendengar yang setia bila mima duk pot pet pot pet
  • Suka bahan mima
  • Penyayang
  • Selalu buat mima tergelak gila-gila

Okay sila muntah untuk yang muak baca segala puji-pujian nie...hehehehe tapi banyak lagi yang ada kat FM yang buat mima tertarik dengan dia..Salah satunya cara dia ambik hati kedua orang tua mima dan family mima..buat mima rasa beruntung sangat mima dapat seorang yang macam dia.....
Even bila sibuk buat kerja dan susah pun dia tetap akan text mima "I LOVE U" or "I MISS U"..... tak ke kaw teruja....memang simple je tapi to me sangat-sangat wahhhhhhh ingat jugak dia ngan aku....terharu [-_-"] terima kasih awak... tak cukup ngan ayat macam tu kadang siap dapat mms cartoon cute-cute siap muzik....dalam hati ada taman rupenye...
Alhamdullilah,setakat nie mima bahagia...thanks bb coz pilih mima tuk ada dalam hati awak...even secara fizikal nya mungkin orang nampak ade kekurangan but to me its nothing.....dari sejak kita jumpe mima x pernah persoalkan hal tu.....WELCOME to RAZAK family b...terima kasih banyak-banyak sebab menceriakan family dan hidup mima.......LOVE U SO MUCH....sob sob sob [amik feel]
Lagu nie khas untuk kita [mima & FM]......moga jodoh itu jugak milik kita yeahhhhhhhh..........
tata
WITH LOVE
cikmima

Comments

shah-kayrul said…
salam kenal mima...ala sweet nya copule nie ambik gambar macam tue
cikmima said…
sweet hehe...... meyh la join contest kami..... :)

Popular Posts