Emak & Mima session photo

Hye Semua,
 
Mood story mory dari kampung...nie pulak cerita pasal mima dan emak..sebelum balik ke kl kitorang singgah dulu makan di char kuew tiew di econsave...biase lah bila lepas makan dan still makan lagi...hohoho perut bocor je semua...even tak larat dah nak makan tapi sumbat lah jugak..ngeeeee

bila sampai kat kedai tuh still tak bukak lagi kedai tue orang kedai tue duk tengah setting meja lagi dan susun kerusi plus basuh-basuh ape yang patut sebelum meniaga...dengan kupek udang ...hahaha dan la nak kupek udang kat situ...
 
So bila tengah menunggu tue mima suruh la FM amik gambar mima dengan emak...ngeeeeee saya paksa awak lagi..IM SORRY...hahaha



 
tata
 
WITH LOVE
cikmima

Comments

BUNGA said…
as salam..
bestnya mak sporting nak ambik gambar..
selagi masih ada mak ni, ambiklah gambar dengan mak puas2 buat kenangan nanti.. saya ni bila dah berjauhan, nak bergambar dengan mak memng dah susahlah.. masa dekat dulu, susah pulak nak bergambar :)
cikmima said…
w'salam, thnks dtg blog nie... tue lah...gambar nie pun mima pakse jugak mak ambik gmbr...lg pun wat session jln-jln...xde la kaku mak nk posing..hehe

Popular Posts