Emak Terbaik Dalam Hidup mima

Hye Semua,
[gambar paling latest dengan mak]
Semperna hari ibu kali nie....mima nak ucapkan selamat hari ibu untuk emak mima... Puan Raja Bee Bte Hussin...hehehe too FM if awak nyanyi lagu "aku nak kawin anak raja" kira tercapai la nanti hajat awak tu...ngeeeeee okay..... macam pelik kan nama mak mima nie? dari cerita mak mima nama mak sepatutnya rejabi sebab lahir bulan rejab tapi ntah kenapa ade salah paham kot ngan nurse yang tulis nama tuh...kikikiki dan mak dikenali di kampung dan dimana - mana jugak dengan gelaran COMEL ....
[gambar dulu-dulu time raya]
Emak di lahirkan pada 24 January tahun dot dot dot.....rasia sebab biar mak slalu muda...hahahaha emak lahir di Melaka walaupun wan duduk di N.sembilan...nampak sangat suka merayap wan nie!! Kalau soal keturunan pulak mak mima nie ade campuran pakistan kalau ikut belah atok.... kalau tgok muka tu mmg tak la pakistan nye tapi kalau tengok mata mak...fuhhhhh cantik....
[gambar time raya jugak nie....dulu2 pun dah pandai edit...tapi BUROK sangat]
Mima sayang gila dengan mak walaupun masa kecik ku selalu dibelasah oleh mak...ngeeeee [dah kau kreatif sangat dan selalu buat mak bengang mima oi] Mak sangat sporting dengan mima, sangat-sangat ambil tahu pasal mima, mak la tempat mima mengadu susah dan senang, dan boleh menangis sama-sama dengan ku....[owh sedih]
[gambar kat kalumpang the day mima nak daftar masuk politeknik]
[gambar masa konvo dengan mak ngan bapak]
Mak, Adik mintak maaf kalau ada salah silap dengan mak selama membesarkan adik... huuuuuu memang banyak sangat kot tapi mak tak jemu tuk terus menyayangi diri ini... mak lar mak TERBAIK dalam dunia nie...dan sekarang seterusnya akan datang mima akan ada DUA EMAK terbaik.......
[yang nie mak & ayah FM]
Harap kalian dapat terima diri ni seadanya..kalau ada salah silap ade tak betul ke tegur ye mak :) huhuhu...... buat kalian "SELAMAT HARI IBU" hope diberi kesihatan yang baik, rezeki bertambah-tambah & hidup ceria disamping KAMI [mima & FM] LOVE U THEM MUCH!!!! hug & kiss...............

WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts