Hampir Sampai ke penghujungnya

Hye Semua,

Ingat lagi tak Give Away "moment to be remember".... kalau masih ingat entry nie just nak INGATKAN......GA ni dah hampir sampai ke penghujung nya.... ADE LAGI KE NAK JOIN??? jangan "TERLAMBAT' coz masih ade waktu lagi beberapa hari.....untuk yang join GA nie a lot of thanks support GA nie yeah....boleh tengok SINI untuk LIST NAME yang JOINT!!

masih belum terlambat untuk yang nak joint GA nie....just buat entry yang memenuhi syarat-syarat penyertaan kat SINI...then Tingalkan LINK post entry korang...YEAHHHHH!!!!

tata

WITH LOVE
cikmima

Comments

Wan Eyla said…
done follow u <3
tq :)

Popular Posts