Karnival Perkahwinan di Intekma Resort Center

Hye semua,

Lokasi: Intekma Resort,Shah Alam
Tarikh: 17 May 2011

Nie kali ke empat mima pergi karnival perkahwinan...apekah? adekah? miyahahaha.... jangan ade soalan di fikiran anda ye.. bukan pe lah selalu pergi pun nak pergi menjenguk-jenguk kawan-kawan photog yang kitorang kenal..bagi support yang padu sambil tu mata menjeling2 la jugak [tanpa pengetahuan si dia]
kali nie Azha Design, The wedding Photogs dan Sweets & Sour jadi official photog di sana...mima? as special lover n PA of FM..hahahaha ade gak jawatan kan...harap bukan jawatan semak kan keadaan ye...
Aktiviti kat sana macam menarik je sebab ade lah jugak pengantin yg kunun2 dan ade fesyen show baju pengantin...wah wah wahh rasa macam exclusive sebab ade makanan ala ala hotel..yer la kita memang kat hotel pun!
Yang paling-paling menarik minat mima adelah "KOMPANG BERIRAMA" huuuu korang ingat RENANG BERIRAMA je ado..memang best la budak-budak nie..satu menda yang baru mima tau selama ni kompang duk balun je kompang tu n bediri tegak..kali nie siap joget2 lagi....lagu yang paling best siap nyanyi lagu " i wanna hold ur hannddddd" terbaik la
Di kesempatan itu mima pun bergambar la sikit-sikit[memang tak la nak ambik gambar sikit-sikit]huuuuuu......mima suruh FM amik gmbr mima banyak-banyak... duk kat pelamin "Garden Wedding" ngan "India Wedding" je..yang len macam tak menarik minat ku...
Okay,ade artis jemputan yawww....rosmah AF datang wat persembahan tp xdo lah gambar mima ngan artis...hehehe sebab mima xde la minat sgt tp kurus gile dah skarang....soley soley soley
yang paling penting skali abg chiko di interview oleh tv3 untuk program wanita hari ini..bukan bererti diorang nie wanita nie kira promo tuk photography bagi event karnival perkahwinan tu....hebat x?

then kitorang balik tuk cari proop pre wedding
tata

WITH LOVE
cikmima

Comments

cikmima said…
heee,sebab mengekor FM.kalau x memang memerap je la kat rumah...mcm this week..huuu

Popular Posts