Kita terjah MELAKA...makan ikan BAKOR

Hye Semua,
Gethering secara kecil-kecilan nie di buat bersemperna FM menang loteri....hahaha dia kate eh [kau memang suka buat lawak kan!] okay bukan menang loteri lowh.....sebab diorang dah tubuhkan GENG JALAN-JALAN CARI MAKAN yang diketuai oleh abang nizam...tue kire president geng jalan-jalan cari makan la...hahahaha naib president dah sah-sah la FM.....mima AJK[nak jawatan jugak] yang len-len ahli biase.......sila sediakan perut
Untuk kali nie Bersempena HARI IBU, kitorang planning selebrate di MELAKA...yeayyy! kali nie kita terjah ikan bakor...nyam nyam nyam.....yang syok nye mak,ayah n adik serta wan and sedara FM join makan-makan nie...huuuuuuu
Banyak jugak mima baca di blog-blog yang len tentang marah nye dorang coz seleb mother day! ok pendapat masing2 kan kan.... Kitorang takde la terikut sangat dengan budaya...hari-hari pun bagi perhatian kat parent kitaorang tahu....cume bila ada satu hari yang dah di khas kan untuk ibu tak salah rasanya kita nak layan dorang lebih dari hari biasa tul x? [pendapat still masing-masing]
lokasi yang bertuah kali nie adalah
Tempat: Melaka
Tarikh: 14 May 2011
Thanks too FM yang dah sponsor makanan baik punye,dari KL kitorang datang jauh-jauh semata-mata nak makan ikan bakar MELAKA...Terima Kasih Daun Keladi,Lain Kali Belanja Lagi..huuuuu LOVE ALL MY F.....huh dah lme tak tulis macam gi tu
tata
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts