Lepak - lepak di cafe GSC One Utama

Hye Semua,

Korang mesti ada tempat korang tuk melepak kan....tapi untuk mima dan FM....DIA suka tengok wayang..jadi mima akan layan dia tengok movie...kitorang selalu tengok kat OU a.k.a one utama yang sebelah tv3 tue...memang kerap la jugak terserempak ngan artis-artis...huuuuu tapi tak terserempak lagi ngan faizal tahir.....klu terjumpe mima pengsan kut..hahahaha [jadahnye la mima nak pengsan depan dia kan]

So, Sebelum movie bermula mima kan lepak di cafe GSC tue dulu layan waffle ber inti kan coklat ngan peanut....memang sodap wei..tak penah lar pegi tak makan menda tue...kalau order dua mima jugak lah tukang habis kan...memang patut la badan ku semakin membesar dengan sehat kan...

lepak situ pun best jugak sebab ade wifi even kat rumah pun ade je wifi tuh...suasana lain dengan ade aircon lagi kan...boleh tido sekali [kalau nak kena halau buatlah]...... hehehehe
bila dah duk kat cafe yang santai macam tu baru lah ade mood nak melayan customer FM..i means yang tanya pasal baju ape yang patut di pakai tuk pre wedding........kalau xde mood nak je balas.... akak pakai baju tido je pun oke...adui! okeh tu bukan perangai yang baik tuk melayan customer okeh..hahaha

So bukan main lg i explain tung tang pung pang tp tak paham jugak.hahahha cabaran dan dugaan betul ye... its okeh naseb baik lastly faham dan sepakat [gud] tue pun last-last FM la yang layan tuk jawap...yer lah mima kena gak paham dorang bukan selalu pre wedding kan...mesti nak kan yang terbaik... IM SORRY....

tata
WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts