mima ada 30 hari untuk........

Hye semua,

Ari tue jalan-jalan blog then ternampak la "30 day challenge" nie di blog yuyu zulaikha...baca kat blog dia kata dia macam ketingalalan coz dia la paling lambat buat challenge nie padahal mima nie pun hah x buat lagi menda nie even dari dulu lagi dok baca blog orang pasal menda nie.....just malas nak mulakan...lepas tue bila baca next2 entry...Alamak aiiii macam BEST pulak.......
Disebabkan nampak macam BEST..mima pun decide tu join challenge nie...bukan ape bila menda nie ade....orang kan boleh lebih mengenal mima daripada setiap entry.... setiap hari akan ada tajuk untuk di post kan.....adekah saya berjaya tuk teruskan misi nie?????? huuuuuuuu........ harap i can do it!! go mima go mima....
tata

WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts