Movie Korea || My Little Bride

Hye Semua,

Ade akak kat ofis pinjamkan mima cd cerite korean....so minggu korea bermula..hahaha macam lah banyak cd...ade dua je pun....ari tue demam novel kat opis skarang demam korea la pulak....tak pe kita LAYANnnnn.....
Movie nie rasa nya dah lama keluar and ade jugak drama tue movie yang nie.....lawak n cute cite macam nie lagipun memang orang korea kan putih,comei-comei....yerlah dah comei memang buat ape pun comei lar kan..heeee
Kisah bermula bila dorang nie di paksa untuk kahwin even jarak umur dorang jauh beza dan dah rapat macam adik beradik dari kecik lagi then tup tup tup disuruh kawin...yang main peranan paling besar sekali adelah atuk diorang...
Time nie pulak diorang pergi market sama-sama tuk masak makan malam....cute sihhhhhh siap dukung-dukung pulak bagai.....encik FM buleh tak dukung mima???[kalau larat la]hahaha
Nie pulak malam bila dorang dah duduk satu rumah yang asing dari family....hahaha gals nie punye lah takut jadi pape dicocok pensel kat pale laki tue...nampak tak....padahal laki tue just nak bergurau je...yer la dorang kan kawin secara paksaan...gal nie pulak baru 15thn dan still sekolah so emak dia tak nak gal nie prengnant on the period till grad....
Bila tengok aksi dorang yang macam wild nie kan rasa nak buat jugak.....hahaha tapi mak dah pesan banyak kali "jangan sakitkan hati dia"....ok mak!! arahan di terima.....for all movie nie best best best........

tata

Comments

Popular Posts