Penyejuk Hatiku

Hye Semua,

Hari ni mima MC, pemalas kau mima.......[atas sebab-sebab yang x di ingini] Jiwa saya tertekan...hati,otak dan semuanya di bawah HIPERTENSION..... entahlah selalu mima boleh je handle tapi kali nie... entahlah entahlah...mungkin perlu kan masa sehari tuk kembali seperti biasa...

So bila perlukan seseorang untuk meluahkan perasaan..mima cari FM... bila depan mata tak sempat pulak nak story sebab dia dah mengadap ltop tuk mengedit-edit album.....Kalau cerita kang dah tentu buat mood jadi x best dan x dapat la MENYENGIH sepanjang hari...hurmmmm

Then simpan punye simpan....last-last otak yang jem....akhirnya MC.... sepanjang mima berkerja ni kali kedua mima MC...mima bkn kaki MC ye......

Dan akhirnya cari FM balik tuk luahkan perasaan... hurmmm dia pun tak tahu nak respon pape kat mima...but its ok thanks coz masih sudi mendengar... tibe-tiba FM post kat wall FB dia gambar mima....OK part SUKA SUKA SUKA
hahaha...nie lah dikatekan bila mima STRESS dan akan ada yang buat mima ceria kembali....terharu kot....tak pernah BF mima yang len cakap macam gini.....huuuuuu sakainye mima

THANKS FM......Love yeahhhhh.......
tata

WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts