Perlu ke berkepit 24jam sehari dengan bf??

Hye semua,

Berkepit? ofcoz i like....hahaha dengan ayat yang lebih manis nye spent time together....hang out kuar jalan-jalan macam orang tak da masadepan rumah.....ngeeeee tidak tidak..... persoalan sekarang nie... "Perlu ke Kita ada dengan BF/GF kita 24 jam???"

Owh memandangkan sekarang banyak pulak isu yang loving-loving dalam blog nie sila ke blog lain kalu rasa SESAK NAFAS dalam blog nie.... AMARAN! dari kementerian kesihatan....
ish kalau lah 24jam sehari berkepit.........what will happen??
  • Aishhh tak kan mandi pun sekali??
  • Ehh, tak kan time kau melabur aku kena teman??
  • Eh, time ko tido pun aku kena duk sebelah ko ke??
  • Masa ko keja pun aku kena ikut??
  • Makan?
  • Kuar lepak ngan kawan-kawan?
  • Jamming?
  • Edit gambar?
  • Hang out with skandal......[siap lah kalau ade]
  • Photo shoot wedding?? [kadang mima ikut jugak]

Heee....yang pastinya NO way for 24 hour together everyday but YES for love u 24 hour everyday....LOL! jiwangnye........hehehe

Tapi memang tak logik lah kalau kate 24 jam berkepit setiap hari.....dia pun ada space dia tuk diri sendiri...setakat nie rasa nya masing-masing ada hak untuk buat pilihan diri sendiri....keluar or tak,jumpa or tak, nak keluar kemana? dengan siapa? itu kan hak asasi manusia.... dan manusia kan perlu bersosial tapi pandai-pandai la jage the way u komunikasi ngan orang lain kan....

Kadang-kadang pendapat dari pasangan anda tue just a pendapat....mana yang baik ambik...tak perlu lah halang apa dia nak buat..last skali korang yang kena tinggal coz terlalu mengongkong...ngeh ngeh ngeh sape yang susah? anda jugak kan.....so LU PIKIR LA

tata


Comments

akak neh kalau bercinta asyik PJJ, so memang takde maknenyer utk berkepit...lagipun rase mcm terkepit saja kalau dekat...
cikmima said…
nadia ar-rumaisha: kalu pjj len plak citenye..huuuu tue la kna ade some space
Alynna said…
huhu..
lemas jgkla rasa kalo asik berkepit 24jam..
we do need space for each other.. =)
cikmima said…
alyna: ha btul lar tuh..sukung!

Popular Posts