Planning Family Trip || Cameron Highland

Hye Semua,
Family mima sangat best sebab dorang kan selalu bersama-sama...selalu jugak ada vacation sama-sama...kuar makan sama-sama...macam2...... pic gambar d'atas adelah gambar time kat redang...the best vacation ever coz.....PULAU...bukan pulau yang botak dikepala yup :)

So trip nie kitorang pergi coz bapak ku sudah pencen.... segala makan minum berak cangkung di sponsor oleh razak enterprise...gagagagaga sejak bile ade syarikat sendiri la pulak...Verangan la kamu :) trip nie best coz view di redang tu sangat best....teruja tengok dah macam BOROK a.k.a beruk.......hahaha

Next planning to trip is ke cameron highland...mima pernah pergi sekali je kat sana dengan kakngah mima...time to memang rasa disyurga of strawberry.... melantak strawberry sampai kembung... hehe tapi serius la kalau pergi sana lagi memang kena bawak duit banyak sebab bukan selalu pun nak pergi sana...bukan nak beli barang pe pun tapi nak makan STRAWBERRY tanpa hiraukan sesiape...ngeeeeeee

OUR family planning nak pegi 15,16 & 17 July....just a plan n hope menjadi...sebab nak MENGILA dengan STRAWBERRY...... boleh jumpa banyak menda yang boleh buat dengan strawberry nie.......yang best sungguh enak dimakan begitu saja.... excited :)

WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts