Pre Wedding Abg Jai & Amoi

Hye semua,

Lokasi: Putrajaya
Tarikh: 17 May 2011
Masa: Petang
Seperti yang dah dirancang untuk hari cuti nie kitorang ade shoot pre wedding untuk Abg Jai & Amoi...mima tak tahu pulak nama sebenar diorang nie ape sebab duk pangil nama pangilan je kan.last-last dah panjang sangat mima duk abg akak je lah..hehe
Dari intekma kitorang bergerak ke sekitar shah alam tuk cari ballon....semangat FM mencari ballon...sebiji rm 2.6...mahal! tapi lantak lah..duit dia.wakakaka...  bila dah beli tu POP! meletup sebiji depan mima...ngeh... melayang rm 2.6...takpe2 semangat masih tebal tuk shoot pre wed nie.....

TUP TUP TUP HUJAN! yihaaaaa...... macam mne lah nak shoot dalam hujan nie erk...coz lokasi yang dipilih kat area-area semak samun dan tak de bumbung...kalau hujan sah sah lenjun gamaknye...
So time kitorang sampai tue hujan lebat sangat dari shah alam then tak hujan kat separuh jalan..sampai putrajaya hujan lebat balik...aishhh....tapi orang yang nak di shoot tak sampai lagi so mima duk lam kereta dok buat D.I.Y untuk session photo shoot....
ngam-ngam dah siap dorang pun sampai tapi cuaca tak berapa nak best la pulak kan...tapi g je lah shoot..posing alar kadar je la...then mima sudgest ke ICT coz FM baru beli lense 50mm 1.4 so boleh dapat bokeh lampu-lampu yg best then terus pomm ke sane...sampai sane orang ramai sangat yer la public holiday kan...kat ICT pun skejap je...then tamat..
tata

WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts