Wedding || Rafizi & Zainorhana

Hye Semua,
Dah lama tak update blog rasanya...bukan tak de masa tapi tetibe je lost....tak tahu nak cerita ape even banyak menda happen hari-hari......tapi just jalan-jalan tengok n baca blog orang ade lah....[takde kena mengena dengan gambar pun]

Okay, masih tak telambat lagi mima nak ucap "selamat pengantin baru" buat abg mima dan my kakak ipar.....akhirnya abg mima telah mengakhiri zaman bujang beliau pada 30 April 2011...dengan SEKALI lafaz without training...hehehehe nampak naw tak menyabaw ye.......yang best nye papa yang nikah kan..... BEST!

Dalam family mima, balang adelah satu-satunya lelaki dalam adik beradik mima...so memang ramai kaum hawa melibihi kaum adam dalam rumah.. GIRL POWER katekan.....grrrrr so sangat excited bila balang nak kawin....dan rasa janggal pulak bila dah bertambah sorang perempuan.....

Untuk majlis pulak buat kat dewan majlis daerah kuala pilah...kenduri sekali tuk dua belah sebab dua-dua orang nogori dan rumah dekat... senang skali jalan :) sekali duit belanja dan sekali JIMAT!! untuk gambar pulak...tak banyak gambar yang mima ade lagipun sebab my FM ade job len time nie...huuuuuuu sedih!but nanti mima will update went Oficial Photog dah uplod pic di FB beliau....pssssss untuk photog abg n angah hire OPPOSITE IMAGE for wedding dorang even time tunang pun ambik photog yang sama.....

WITH LOVE
cikmima

Comments

Popular Posts