Contest Pengenalan According to Buck

Hye semua,
According To Buck
En.buck sorang nie buat contest....kirenya contest yang dia anjurkan ni untuk pengenalan antara blogger..sambil-sambil tue kalau naseb baik boleh lah menang makan-makan dengan beliau kalau tak menang makan-makan menang barang and ada voucher....5 pemenang yang bertuah akan dipilih....huuuu semput!

Kalau nak join boleh lah ke SINI .... kalau nak tengok latest update blog dia boleh lah ke SINI 

Dalam fikiran nie kuat makan, suka bjalan, muka budak-budak..heeee jangan marah eh...hehehe

mima penah tgok buck jadi vampire! kat SINI....hahahaha kalau vampire smart sikit kat SINI..heee okeh lah all the best.... SALAM KENAL..selalu la singgah blog ni...

see yeah till next entry
tata


Comments

Popular Posts