Days 2 || Where i like to be in 10 years??

Hye semua,

Masih gagah tuk teruskan cabaran nie[tapi setelah sekian lama tak sambung]... untuk yang seterusnya.... mana mima nak berada dalam tempoh 10tahun akan datang.....IDUP LAGI KE mima??? ajal maut kan kita tak tahu...tapi KALAU la kan......

Mima nak berada disamping keluarga.... ngeeee yerla 10 tahun tempoh lama tuh..."kalau bela lombu la...dah beranak pinak dah"hahaha....... dalam perancangan buat masa akan datang mima plan nak ade business sendiri[angan-angan]...

Sekarang mima dalam proses learning pasal videography and photography...belajar menda2 nie kena banyak tanya,kena kreatif,kena try n eror,kena berani mencuba dan banyak lagi tanggungjawap yang kena pikul sebab nak bagi yang terbaik untuk setiap tugasan yang diberi...

yang pastinya untuk 10 tahun akan datang
  • nak ada kerjaya tetap
  • ada family 
  • business
  • camera dslr sebiji...7d or 60d pun dah okeh..hahahaha
Setakat nie tu je lah dulu yang paling penting happy.....

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts