farizmuhazirstudio coming soon

Hye semua

Dalam 80% kerja-kerja pengubahsuaian studio, setup sana sini sedang dijalankan... studio akan beroperasi di subang...alamatnye nanti mima bagi bila dah betul-betul ready..tapi kalau nak datang sekarang pun boleh sebab other side tue kedai menjahit baju....nak tempah baju??? [promo promo promo]
Farizmuhazirstudio nie pun dah timbulkan kontroversi versi "i no komen" hehehe....... so bile i no komen boleh lah pegi tanya kat peguam i okeyh![gedix gile] status FM pun mima sendiri tak tahu....and big of ???

Kalau dah diluah mati ayah ditelan mati mak....so FM sila kemam je la...kehkehkehkeh [lawak basi]...just jangan lupa dengan orang-orang yang banyak membantu dan mengajar awak sampai awak ada di tahap sekarang...mima yakin yang awak boleh berdiri di kaki sendiri...

p/s: Pikir positif bukan pikir negatif

tata

Comments

Popular Posts