Giveaway Jom look gorgeous with BIFA's COLLEZION

Hye Semua,

Kali nie mima pulak join GA dan telah di invite oleh tuan empunye blog..hehe thanks akak...dikesempatan ini mima join jugak....lagipun always support BIFA's colleczion bukan ape mima rasa baju-baju yang dijual pun memang ikut fesyen sekarang and always updated :)

1st sekali mima nak introduce kat korang owner kepada BIFA's collezion nie...nama dia Rinawati Rezmi dan boleh je panggil kak rina.... korang nak tau nama BIFA tu dapat dari mana x? nama bifa tue dapat dari nama ayah mertua kepada kak rina nie sebenarnye....hehe betul kan kak? komersial je nama tu sesuai sangat dan tak terlalu berat untuk orang ingat nama tu.... BIFA's collezion dah pun di daftar dengan SSM so tak perlu takut la untuk bershopping online dengan BIFA's collezion nie okeyh!

BIFA' Colleczion adalah main kepada shopping online nie dan ada 3 subb shopping online lagi iaitu :

Okeyh Boring mima nie pot pet pot pet kan........jom layan slide show.....mane tau ade yang korang berkenan kan....
video
p/s: selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke-3..cepat2 dapat baby okeh....
Tata

Comments

Popular Posts