Intro majlis perkahwinan di port dikson

Hye semua,

Lokasi|| Pord Dikson,Negeri Sembilan
Tarikh|| 11 Jun 2011

Memandangkan sekarang musim cuti sekolah jadi memang sangat-sangat masa yang sesuai untuk nak buat kenduri kerja kawen...hehe lagipun senang tak payah le anak-anak nak ponteng sekolah ye dak??[mima cume ade anak tekak setakat nie]

Pagi tadi emak suruh mima transfer all gambar dalam camera in to laptop...then fariz kate eh nie boleh buat video nie camera nie....hah! tingkkk.....terus tanya kak ngah untuk pinjam kamera dia...yahuuuuuu dia kate "BOLEH" yer lah kn mima photog wanna be...[bile cakap wanna be trus tringat lagu kat you tube] bak meyh layan wei.......pandai-pandai la korang search lagu wanna be tu eh..

Kalau cakap PD dah tentu la terpikir pantai...minggu lepas dah pantai..minggu ni pantai lagi.....sea i means it laut laut laut.....suka gile kalau laut....memandangkan kali nie ade camera ditangan...memang story behind dlm video la...beware tuk sape aroud me tomorrow...be sporting ye :)

bile lah boleh pegang 7D nie.....hahaha sedih! ok update esok pulak
tata

p/s: kalau lah dapat 7D..alangkah bahagianye.....wahaaaaaaa

Comments

Popular Posts