Majlis persandingan || Naim & Lina

hye semua,

Ok kali nie ade kelainan sikit coz mima ade buat short video time wedding diorang nie.....nie je yang baru de edit dan dah di upload.....ade sikit parkingson lg la coz x de msuk clas pape....huuuuu sape-sape yang nak tunjuk ajar ku sifu boleh la ajor mima skit.....lagipun baru kamera PINJAM......mne de camera weiiii........hohoho

so ape komen korang bila tengok video nie? ade kna band mcm video primayin x? kekekekkee...untuk gambar pulak hasil FM lg hebat.....time outdoor memang best lar sebab dapat tempat yang banyak view yang kita boleh gunakan sampai dalam sampan pun kitaorang terjah..dasyattttt
Okeyh, enjoy video....enjoy gambar......hope korang suka....dan semoga ikatan perkahwinan ini kekal hingga akhir hayat dan cepat-cepat dapat baby ye....

tata

Comments

Popular Posts