Manje-manje dengan udey ismail

Hye korang,

Hari nie wordless tapi ari ni jugak banyak menda nak shared? jadi macam mana? tak kan nak peram kan....hehe.... sebab eksitet i nak story bermanja-manja dengan my idol....hahahahaha [panngg!]

My Fm tag gambar beli buku udey ismail then tag pulak pic tu kat mima..uhhh nak belagak la tuh beli buku udey...ade aku kesah?hahaha pdahal...bgus kau beli...jimat duit den..... sebab nak jugak tgok kut-kut ade contest beramah mesra bersama udey....ehhh pehal gedik semacam kau nie mima?? erk....
lepas tue di tag nye la jugak udey ismail..... then udey pon komen say thanks fariz..... part tu lah imanja-manja ngan udey..alaaaa udey mesti kate "kecik beso je budak ni" tak pun x sempat nak kate pape....wahaa

Comments

Popular Posts