Outdoor || Aisa & Ija

Hye Semua,

Part outdoor pulak dibuat sekitar kawasan je...kitorang just plan untuk buat kat jeti bagan dato but pegi jugak tengok-tengok kat kawasan lain mana tau syookkkk.......hehe dalam berjalan-jalan tue terjumpa lah kawasan muara sungai yang banyak batu-batu.....pastu ade jumpa lalang-lalang warne coklat yang best, jumpa pulak pokok-pokok jagung tepi jalan and semak yang tinggi tepi jalan jugak.....heeee dah macam memerang mima dalam kereta duk tengok tempat yang sesuai untuk outdoor......tapi tak perlu risau sangat coz FM nie tepi jalan pun jadi asalkan HIJAU......
selalunya mima akan duduk dulu kat tempat yang sesuai untuk di shoot coz FM mau setting camera dulu....kang lagi skali lagi skali kat pengantin kang bosan jugak nanti sambil tue dapat lah mima bergambar ye dak??
nie namanye kesempatan yang ade jangan dilepaskan...hahahaha lawak lar pulak ekspresikan dirimu ye tajuk gambar nie....ok meluat tengok mima bagi review pic AISA & IJA pulak
hah nampak kan sweet nye lah...mima mula berangan kat tepi time nie.hahahaha ok NEXT!
tengok lalang nie mima yang macam gile wahhhhhhhh.........pelik lalang nie dan rasa macam susah jumpa..yer lah mima kan duduk di KEY YELLLLL kunun...so mane nak dapat lalang yang sebegini???? orang tak tanam lalang ye.......hasil gambar pengantin kat lalang nie.......
okeh lepas tu........lepas tu punye gambar meyh layannkan....
Okeh itu je untuk tatapan semua.......semoga ikatan perkahwinan ini kekal hingga hujung nyawa.....selamat melayari bahtera rumah tangga ye...

tata

Comments

Popular Posts