PEMENANG || "moment to be remmember"

Hye semua,

Dah tibe untuk bagitau pemenang bagi GA nie...thanks untuk yang join GA nie yup....sorry kalau terlambat or GA nie nampak macam boring....[memang boring] huuuuu sorry coz a lil bit bz lately sebab selalu jadi asist FM so mane dia ade job situ la mima ade.....hohoho

Pemilihan pemenang nie dibuat selepas kitaorang buat penilaian....susah jugak nak pilih even sikit je yang join.huhu sebab tengok semua macam best je kan kan kan...okay taniah buat blog little fingers in action....taniah buat akak yang namanye eb ezrin...TANIAH! gambar yang dipertaruhkan dan dah memikat hati ku adelah
sebab musabab akak nie nak menang GA nie adelah...

Saya perlukan giveaway ni sebab:

1. ader frame gambar kosong nk gantung kat hall tapi gambornyer x der... konon2nyer nk letak gambor ngan anak2... tapi... tapi impian tuh masih lagi jadik impian... blom leh laksana lagi...
2. x pernah dpt wat outdoor photography satu family... tringin sgt...
3. nk abadikan kngn ngan anak2... "our moment 2 remember"
4.gi usha kat FB Fariz Muhazir Theweddingphotogs tadi... canteknyer semuer gambar... mantopp...

Buat pemenang..nanti email kat mima rosmimarazak@gmail.com bagi tau akak nie duk mana[kl or luar dari kl] and nak deal tarikh sesuai untuk session photoshoot.... alang-alang nak dekat raya nie..buat photo shoot raya lar..hehehe amacam? x pun bufday party ke kan....nanti kita deal eh kak ye......TANIAH & THANKS...

tata

Comments

eB ezrin said…
wah, bestnyerrrrrr...
raser cam kelu, x tau nk cakap aper... syiokkkkkk sgt... eeee frames tuh sok ader gambor dah le nmpknyer... tq sgt... raser cam nk nanges laks... hu3...

nanti eB emelkan yer... TQ...

ps: kami dok kat shah alam jerk :)
eB ezrin said…
special n3 4 u... tq yer
http://mamaaerish.blogspot.com/2011/06/suker-sangat-sampai-raser-cam-nk.html
cikmima said…
tq akak..nti kt deal time okeh...lgpun akak pun duk area shah alam.mmg dekat je la kt....

Popular Posts