Posses yang tak sepatutnya untuk wedding outdoor

Hye semua,

Korang tahu tak pose ataupun kedudukan anda dalam gambar pun memain kan peranan yang penting supaya dapat lah gambar yang menarik dan boleh ada jiwa dalam gambar..... that y udey said "a picture worth a thousand word" betul lah kata dia tuh...

Dan kalau korang suka review gambar-gambar photographer gambar udey is gambar yang menceritakan tentang keadaaan masa tu[masa gambar diambil i means] wihiiiiii uihhh......

Bebalik pada postur badan pengantin....kalau boleh buat lah kedudukan yang lebih romantik sebab pendapat mima its wedding bukan nye "sambut bufday" huhu....

Antara posses yang nampak gambar lebih menarik
  • P'gang tangan dan jalan ke arah photog sambil gelak-gelak dan bergurau....dengan cara tue kan nampak moment sweets
  • Pandang masing-masing dan rapat kan hidung/kiss pipi
  • Peluk dari belakang

Tu antaranya lah and korang boleh lah search kat google gambar-gambar photog luar...bukak mata dan lihat..untuk bagi yang terbaik tak salah untuk kita review gambar orang lain dan ambik idea mereka sedikit.. please la..mintak tlong sangat-sangat korang[photografer]...

Dan antara pose yang dah ketingalan zaman
  • Aksi nak menghempuk pasangan anda [ pelisss laaa.... ]
  • Tunjuk langit [ pelis laaa.... ]
  • Gaya lelaki bagi bunga kat perempuan ala2 nak sarung cincin tuh... [ pelis laa... ]
  • Guna payung warna-warni [ peliss laa... ]
  • Melompat tampa sebab? [ pelis laa... ]

Jadi kan tanggungjawap besar bila anda di hire oleh pengantin sebab mereka percaya mereka pilih anda... tanggungjawap mima pulak untuk bagi tahu tentang ini... ingat lah dorang kawin sekali bukan nak kawin bekali-kali....banyak bertanya kn lebih bagus....

Hope kita semua mampu berikan yang terbaik....jangan baru sekali outing and ade camera terus ambik job wedding.... lu pikir la sendiri

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts