Razak Rasip

Hye Semua,

Harap masih tak terlambat untuk ucap selamat hari bapa... Hadiah? tak de jugak..hahaha [kejamnye kau nie mima] huhu masalahnya sekarang a lil bit buzy dengan wedding sana sini...cewaaaahhhhh budget je..hehe bukan apa hujung bulan baru plan nak balik kampung...

Kadang ade banyak perkara yang mima rasa bengang dan tak puas hati dengan bapak tapi dalam masa yang sama apa yang dicakap dipesan even membuatkan mima sentap! tapi ade jugak kebaikkannye...

Memang untung jadi anak bongsu nie sebab apa yang di mintak mesti dapat
even menda tue mahal pun dapat jugak
dapat kasih sayang pun over then yang lain lain
perhatian lebih
manja lebih
huuuuuu

Bapak, thanks untuk segalanya dah besarkan adik dari kecik sampai dah  dah nak kawin pun dah besar... Even kadang leyh pecah gegendang telinga dengar bapak pot pet pot pet....siap kuar darah sekalik...bapak kalau bebel memang PANAS telinga nak dengar..huuuuuu

Pepun LOVE u BAPAK.....

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts