Review || Alycia

hye semua,

Dalam tengah-tengah review peserta yang join GA mima...bukak lah blog Alycia nie sekali FM said eh macam kenal je laki nie....coz husband akak nie pun photografer jugak kan.....hehehe betullah rasa macam kecik je dunia nie tung tang tung tang pun jumpa jugak orang yang kita kenal....kalau nak ke blog akak nie boleh ke SINI... tapi FM tanye pe nama HB akak nie...just nak reconfirm...huuuu

Gambar yang dipertaruhkan
sebab musabab nak menang GA nie

"Saya perlukan giveaway ni sebab.............."
Sebab saya dah lama tak dapat bergambar berdua macam ni lepas kahwin. Sebabnya husband saya seorang photografer jugak, makanya kalau husband saya yang ambik gambar, mesti gambar saya dan anak ajer... siapa nak ambik gambar kami berdua? So, memang tertunggu-tunggu peluang macam ni untuk berposing romantik berdua dengan khidmat photogh profesional... Ala-ala post-wedding lah katakan .. Sebagai kenangan kami untuk tatapan anak-anak, dan cucu-cicit kami akan datang.. Insya Allah..

Thanks
tata

Comments

~~@lyci@~~ said…
tq review.. ooo, kenal ekk.. mmg kecik ejr dunia ni.. nama hubby Alycia = AJip..
cikmima said…
aah la...fariz kenal....heee

Popular Posts