Review || Julee

Hye semua,

Untuk ke blog julee boleh ke SINI

Gambar yang dipertaruhkan
sebab musabab nak menang GA nie

Nak simpan hasil fotogedik bersama famili yg disnap oleh FM sepanjang hari tu sebagaikhazanah kenangan berharga untuk tatapan anak cucu cicit nanti.. Baru lah kene ngan tagline contest "A moment to be remember"


Saya suka hasil kerja FM yang saya dah tengok, telek, belek, kelepet sume... Angle shoot, pencahayaan, memang perfect bagi saya.. Walaupun saya amatur je tapi boleh la menilai seni fotog tu kan hehehe.. Ini bukan pujian tok menang ye...

Bagi saya dalam menghasilkan gambar yg terbaik.. Bukan bergantung pada betapa mahai nye gadget kamera yang digunakan tetapi bergantung kepada "man behind the camera" Betol tak???

thanks 
tata

Comments

juelee said…
hehe thanks review my blog

Popular Posts