Review || Masz Meera

Hye Semua,

Terjah blog masz meera pulak,dia nie my bestfrends masa sekolah dulu and till now...kan mas kan kan kan....kalau nak ke blog dia boleh lar ke SINI... sekarang senang je kalau nak tahu pape just open blog tengok update post entry je.hehehe mima suka pegi blog mas nie coz ade lagu best-best dan kena je ngan blog dia....rasa kalau mima open nak blogging mima kan bukak blog dia tuk dengar lagu even ulang bekali-kali.......JIWANG SIH!! tp mima suka...hehehehe

gambar yang dipertaruhkan
sebab musabab nak menang GA nie

"Saya perlukan giveaway ni sebab..............saya nk buat kejutan utk dia n nak buli dya suruh FM snap pixca dia byk2 hahahaa kasik malu sama dia.....xsuka sgt kn nk photoshoot..bior padan muka die....!!! lg 1 saya nih xmampu nk upah photoG slama ni dok tgk jer pic kat pg FM tringin jugak kn....so i hope kalau sy menang sy nk buat PRE-WEDDING tros....wowwww....memandangkn kemungkinan besar kami akan menamatkn zaman bujang hujung tahun nih kn....ini akan menjadi salah satu peristiwa yg bermakna utk kami hahaaa"


Thanks join GA
tata

Comments

Popular Posts