Review || MrsBifa

Hye semua,

Memandangkan GA dah tamat.tuk dapatkan pemenang mima nak review skit pasal blogger yang join GA mima...disebabkan tak la ramai..so senang lah kita nak buat review...hehehehe SEDEH!

Orang pertama yang join GA nie ade lah Mrs.bifa......dia nie senior mima time skolah dulu....sekarang duk meniaga online...korang yang berminat nak membeli belah baju-baju boleh lah ke SINI.....tak pun kalau nak beli lens mata warna warni boleh lah ke SINI..jangan korang je nak cantik gajet pun nak cantik boleh la ke SINI...dan last skali boleh ke SINI untuk pakaian malam....hehehehe[mima pun selalu jugak lar beli kat bifa nie....puas hati]

Gambar yang dipertaruhkan
sebab musabab nak menang GA

"Saya perlukan giveaway ni sebab saya teringin sangat photoshoot ala2 pro macam orang lain dengan my husband tercinta..haha.nak upah orang,rasa macam tak berbaloi je..Kalau menang contest ni,memang aku akan framekan gambar yang diphotog kan itu...yeahhh!!"


thanks coz sudi join GA nie,
tata

Comments

mrsbifa said…
Hahahaha...

malu la akk dik non oii...
tq2 :)
eintan nurfuzie said…
OWH...LEH BLAJO UAT BUAT BERNIAGA ON9 NI

Popular Posts