Review || NANA ke? heeee......

Hye semua,

N.A.N.A laaa......hehe untuk blogger yang nie mima tak kenal pun...tapi memandangkan dah join GA mima..a lot of thanks coz buat entry yang panjang dan buat mima teruja untuk baca..FM pun happy sebab hasil kerja dia ade pulak orang letak dalam blog..selalu mima je yang letak....heeee so untuk yang nak ke blog nana boleh lah ke SINI...

Gambar yang dipertaruhkan
sebab musabab nak menang GA

1. sepanjang hidup saya...saya hanya merasa buat photoshoot baru 2 kali....

pertama sekali masa time bercintan cintun...merasa wat free photoshoot kat dalam studio..sebab ada sorang kawan dari utusan malaysia panggil jadik model tak bertauliah dia nak test kamera dia baru beli dengan harga RM25! omak ai...mcm harga kete kancil sebijik!

kedua masa kawen...mesti la...kena ada photoshoot kan time kawen..kalau tak srupe mcm xkawen je la...hehehe
tapi...sejak kami berdua anak anak...belum pernah lagi kami ada potret satu family huwa...sian kan??photoshoot ni antara wishlist saya yang blom tercapai lagik....sedih!

2. sebab dah tengok gambar2 dekat FB Fariz Muhazir Theweddingphotogs (Fariz Muhazir) yang sangat mantapp ni.....sumpah saya sangat2 tertarik...kan bez kalau saya menang...
saya sangat2 teringin nak buat FAMILY PHOTO 
mcm gambar ni.andai kata lah saya menang..gambar tu akan di abadikan untuk dijadikan kenang kenangan untuk tatapan anak cucu...
thanks
tata

Comments

Popular Posts