Review || Perindu_Zulika

Hye semua,

This review adalah perserta second last yang join GA mima.... [ape ayat berterabur nieyh?] hahaha... owrite gambar yang dipertaruhkan adelah..
dan sebab-sebab

"Saya perlukan giveaway ni sebab.............."
ni lah picture yang mama amik masa mama rasa mama slim gitu den picture ni yang last untuk mama papa beraya hanya berdua coz pas tu mama dah ada anak2 yang akan interframe sama skali..mama nak sangat if ada orang yang tangan kreatif snap2 picture mama n papa, coz nak g studio n upah orang mama kena pikir double triple dulu la yer...heheh(bukan kiasu yaa...) dulu masa wedding xsempat nak wat outdoor photoshot...time preggy papa jer jd camera men, ni dah ada princess nak dapatkan snap whole body pun syusyah gak.mama yang cun. nakla jugak merasa diambil gambar oleh orang2 yang superb pro ni..so, mama nak nak nak sangat sekiranya dapat diberi peluang untuk tangan2 ajaib ni snap picture mama papa ~
gud luck
tata

Comments

Popular Posts