Story behind the wedding || Danial & Baiti

Hye semua,
When crazy come to us.....[sorry mima pun tak paham pe maksudnye] wakakaka......okeh lokasi adelah bertempat di Lukut, Pord Dikson, Nogori Sembilan..yihuuuuu my hometown beb tapi tak singgah kuala pilah pun sebab keja sehari suntuk....[bekeja ke?]huuuu.....

Pukul 5am FM dah kejut suruh siap-siap....wahaaaa mengantuk sangat time tu [mima mengantuk bila-bila masa je] dalam masa 2jam pejalanan kitorang dah sampai di Lukut..masa tu hujan renyai-renyai dan mendung...risau jugak takut hujan sampai ke petang.....tapi tidakkk hujan tidak sampai ke petang....wihiiiiii

Kali nie camera mima di sponsored oleh roslinda razak,bagi pinjam camera sonynye...even tak secangih dslr tapi mima boleh jugak just bljar compo guna camera tu...compo je dlu.settting tau la sikit2...kan learning proses....

Lokasi: Rumah pengantin perempuan
Event: Nikah
Masa: 10am lebih
Tema: Biru

Lokasi: Rumah pengantin perempuan
Event: Bersanding
Masa: 2pm lebih
Tema: krim/coklat

Lokasi: Teluk Kemang,Pord dikson
Event: Outdoor time
Masa: 4pm lebih
Tema: oren putih (ala2 rom)

update gambar di next entry ye

p/s: Bile lah boleh ade camera sendiri

Comments

Popular Posts