Tuah ayam nampak di kaki, Tuah manusia....siapa yang tahu?

Hye semua,

Tak semua orang dapat nasib/tuah yang baik dalam kehidupan nie kan... even duduk satu rumah pun masing-masing ada agenda dan masalah sendiri yang perlu diselesaikan...bukan masalah besar mesti masalah kecik yang ada...cuma cara kita sendiri selesaikan msalah tue...kadang ade orang dapat life yang best dan xde masalah pape pun..btul x?

contoh macam ari nie orang tu pakai basikal tua je pegi mane-mane then tetiba tup tup nextweek dah pakai ferrari...tak terkejut berok kau?? tue la tuah manusia yang kita sendiri x boleh nak duga... yeahhh mungkin orang tu baru menang loteriperaduan gores dan menang... -_- xpun hasil meniaga nasi lemak......mane tau dan siape tahu...

OWH nampak? kuat bebel kau mima ... :) kadang-kadang orang nampak kita adalah orang yang paling happy dan tak bermasalah padahal banyak masalah yang ada tuk dipikul...adehhhhh busan busan coz skema gile ayat mima nie.. grrrr

Pape pun mima b'syukur dengan ape yang ada sekarang...bukan lah best sangat pun life mima..ade jugak masalah nye.... huuuuuuu tapi setakat nie can handle it! dan rasa sangat-sangat bertuah dilahirkan dalam kalangan orang-orang yang penuh kasih sayang..... Macam mima ada family yg best coz selalu support on what mima do...mak yang best,yang selalu ada susah & senang, yang nangis sama-sama, yang boleh bagi harapan & nasihat.....adik bradik yang best...& ada Bf yang sporting gile macam FM [kembang la awk] ......

p/s: merapu gamaknye, tapi ape nasib korang? best x? bertuah x?

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts