1st "SAVE THE DATE" || Ammar & Mimi

Hye korang,

ni dia save the date dari mima.... mostly mima yang shot video nie dan fariz pulak ade jugak shot and bagi idea and yang paling penting bab editing fariz yang dah susun file :) owrite....
save the Date || Ammar & Mimi from fantastic moment studio on Vimeo.

korang review lah ye....komen komen lah ape yang patut.....mostly video di shot oleh mima...tapi fariz ade jugak shot and edit plus siap tolong bagi idea.....lepas video nie fariz ade jugak komen kat mima....huuuuuuu kena riview ngan kekasih hati..ingat dpt jwpn mjga hati ke? lgi kena kutuk ade la...

Banyak lagi yang perlu diperbaiki......
** Mima kena ade idea lebih
**Kompo kena lebih dekat and menarik
**tak boleh goyang2
**Kena lagi berani untuk interaksi dengan cust untuk dapat video yang kita nak....

okeyh! mima taked noted.......

p/s: korang ade idea best tak untuk save the date video? sharing la...

see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts