Berat mata memandang,berat lagi bahu yang memikulnya...

Hye semua,

Di saat kita sedang ketawa, sedang bergembira, sedang FB dengan senang hati...ada jugak insan lain yang sedang memerlukan bantuan..... sedihnya dan mula muhasabah diri....sedihnya...

Naluri seorang wanita memang sangat sensitif kan...dalam mima blog walking.,...tengok-tengok blog orang lain mima terbaca kisah sedih....tak tahu pulak nak cerita dari mana....hurmmm

Mima baca kisah MOON yang update tentang adik iparnya NORMA yang sakit brain tumor....bila baca kisah nie rasa sedih sangat dan terpanggil untuk buat entry post even my blog tak lah sepopular mana... Tersentuh sangat bila husband still bagi kekuatan dan tak putus harapan untuk jaga isteri yang sedang sakit...mungkin luaran dia nampak kuat tapi dalaman... HOPE talib tabah hadapi dugaan nie...... gambar dibawah gambar norma & talib...
Sedikit yang kita perlu ingat adelah "tumor datang tak kira siapa anda....

Even sedikit bantuan korang bagi, sedikit sebanyak dapat meringankan beban mereka... harap semua kan baik-baik saja...korang boleh bank in kan duit ke akaun

CIMB
010270068677528
Noormawati Mohd Rasif

Diorang nie baru setahun berkahwin dan dah ade anak seorang nama RAFIQ... start pregnant norma dah menunjukan tanda-tanda penyakit and lepas melahirkan baru lah kenalpasti....kalau korang nak tahu lebih lanjut boleh lah ke blog MOON.....

p/s: harap semua kan baik-baik je

tata

Comments

Popular Posts