Berita gumbira untuk project "save the date" with video

Hye semua,

Entry yang sebelum nie kan mima dah mention kita nak buat save the date video kan kan kan... teruja buat diri sendiri so fariz pun try tanya-tanya orang untuk nak pinjam kan camera...

fariz : camera dah ade.....
mima : yahuuuuu
fariz : nak carikan 50mm pulak
mima: ermm..ok...tq tq tq

Haaaa naseb lah dapat yang support kita,even menda tak ade tp di adakan...those yang bagi pinjam tu thanksssssss sangat-sangat atas jasa kalian.sorry kalau menyusahkan...

Yang perlu mima buat is pikir scene dan kena buat story board untuk video nie...yer lah kena ada jalan cerita so tak de lah merapu and komposition dan cara untuk shoot akan di ajar oleh fariz...nampak untung kan mima...hahaha yer lah dah ade orang-orang seni dikeliling kita.ape lagi sedutttttt ilmu....

Jalan cerita untuk >> save the date >> Lensa Chenta
sipnosis: berdating.....[simple kan] hahahaha.....bikin panas je la.....

babak 1: mungkin bermula dengan phone :) think think......

seterusnya akan difikirkan kemudiannnnn

see yeah till next entry
tata

p/s: korang suka ke "save the date" dengan video?

Comments

cikmima said…
thkns hans... :)
MamaEma said…
tak sabar tunggu the next entry
cikmima said…
hehe...next enty is story board untuk save the date video...:) tungguuuu...thkns coz singgah blog mima..

Popular Posts