"Fantastic Moment Studio" yipiiiiiiii buat GIVE AWAY

Hye korang,

Untuk yang update blog terpencil nie...korang mesti tau kan its GA GA GA...hehehe bemurah hati sungguh my sposore tuh nak bagi give away...lagi pun okay lah tuh..untuk publish yang kitorang nie hujud dimukabumi....

Ape Fantastic Moment Studio??

Perkhidmatan yang FMS sediakan adelah >>> photography iaitu korang boleh lah hire FMS as jurugambar and...tak kire lah ape majlis sekali pun jika anda perlukan....tapi setakat nie more to wedding.....selain wedding ade jugak baby photo shoot, family photo shoot.....white studio photo shoot...yang berkaitan ngan gambar la...

Selain gambar FMS baru nak menjinak-jinakan diri dalam videographer pulekk.....tapi masih dalam step tooooo......hehehe

Pasal GA nie.....mudah je kalau korang nak join......

1.sila guna FB anda dan log in
2. Pegi ke page "Fantastic moment studio" kami dan like like like kemudian cari poster...
3.klik poster dan klik share untuk share di wall profile fb anda.......

KAN SENANG????

cara kami pilih pemenang????
>>> pemenang akan dipilih b'dasarkan jumlah like yang ada kat wall anda.......[ala yang korang dah shared tu]

tarikh tamat : 25hb JULY 2011[skejap kan? so jangan lepas peluang nie ok]

p/s: senang je kan......tak perlu ade pasagan [pun tak pe.....guna tuk family or frenship nye photo shoot yg bersesuaian ngan korang le.......

thnks support us
see yeah till next entry

tata

Comments

Popular Posts