IT'S OUTING SESSION || Jom kenali DSLR anda

Hye korang,

OUTING FOR FUN
OUTING ni bagus untuk sharing segala nye tentang photography
tak kire yang dah pandai, baru bermula,dan tak tau aper pun boleh tak kire
aper jenis kemera pun tak der kisah..janji nak joint...
Sambil shoot sambil sharing aper yang kite tau dalam bidang ni..


Tempat : Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur
masa : 8.00 pagi Hingga 11.00 pagi
tarikh : 30. JULY 2011

UNTUK PHOTOGRAPHER YANG NAK JOINT
Hanya perlu mebayar RM10.00 Kepada pihak penganjur

pembayaran adalah untuk minum pagi memudah kan peserta minum sambil beramah mesra.
dan Tambahan untuk membayar Talent semasa sesi photoshoot.

pembayaran boleh dibuat pada akaun berikut :

Maybank : 162085382173
Mohd Fariz Muhazir

* setelah membuat pembayaran pelulah inform kepada FARIZ
tarikh last pembayaran adalah 28. july 2011 jam 12 tengah malam ...
Mari joint beramai2 OUTING FOR FUN

Comments

Popular Posts