It's tea time || Pre Wedding

Hye korang,

Kadang rasa macam syok sendiri pun hado bile post tak de orang komen...hahahaha tapi ade je pembaca setia yang selalu update pasal mima di blog....thanks kawan-kawan.... sayang korang banyakkkkkk......[gedik plak]

Aktiviti minggu nie adelah PRE WEDDING....macam biasa we came out with theme and mostly theme yang senang adelah picnic.....yer la macam santai-santai......kali nie temanya adelah >>> "it's tea time"
Lokasi : Bukit Tinggi
Date: 16 July 2011

Mima dah dok conteng-conteng kertas tuk deco deco..... dalam keadaan tak berapa nak sihat nie tapi kuat kan semangat.... lagipun nie untuk "Fantastic moment studio" jugakkk...... clap clap clap [tepuk semangat]....

Things yang perlu ada:
- Alas [merah]
- Tea pot set + piring 2
- Bekas bunga
- Bunga
- Tea bag
- Donut / Sandwich

Dan ingat nak buat origami.... bentuk dinosour ke..hik2 mcm teror sangat kan....tapi cube je le....nak buat warna warni dalam 5 ekor kut....hik....

p/s: korang tau tak buat origami?

see yeah till next entry
tata

Comments

Enuni Hanim said…
Hye, tumpang promote this blogshop, http://hijab-intrend.blogspot.com/ or you can find us at fb, hijab-intrend blogshop.

Kami ada menjual shawls yg superb cantik. The latest is, custom made shawls yang cantik dan berkualiti tinggi. Tak menyesal punyaaa! (; Thanks.

Popular Posts