Mencari bakat baru wedding photographer

Hye semua,

Dalam proses untuk naik kan new branding wedding photogprher >>>> Fantastik moment studio...selaku PA...ewaahhhh melantik diri sendiri...huuuu lantak le... mima cuma membantu yang lain nye terletak pada mata anda untuk menilai hasilnye...

Peiwwwww untuk rancangan dalam masa terdekat nie, kami just plan untuk naik kan branding baru dan mencari bakat-bakat photog untuk join with the team :) tak pe...susah susah dahulu senang senang kemudian... ye dak?

Tour this week mima dan fariz ke seremban jumpa photog-photog di seremban.... sharing ilmu tue yang jadi model bidang terjun lagik! tp mcm biase la....dukkkkk dan sengih je keje mima....huhuhuhu

Harap sangat segala usaha kan membuahkan hasil....dalam pada tu mima pulak masih belajar-belajar dan buat reseach tentang videography....thanks pada yang bagi semangat and sharing....sangat-sangat menghargainya......

tak lupe thanks to faddil,akmal,hafiz,khairul n radhi + wahieda......

p/s: nextweek kitaorang akan ke bukit tinggi dan melaka untuk pre wedding....sangat excited untuk buat research sebab nak berkonsep bagai.... V_V....korang suke pre wedding konsep ape ye?


see yeah till next entry
tata

Comments

Popular Posts