Mencari ilmu sehingga ke negeri china....

Hye semua,

Heeeee.....tajuk nak best je kan.... ok cerita nya macam nie... Someone from sabah was our customer datang semata untuk belajar guna DSLR dengan fariz muhazir... dasyat kan? to me dasyat la sebab dari seberang laut tu..hehehe anyways one day mima ikut fariz dengan samsul dan aisah ke putrajaya then ke studio fariz kat subang...

Dan bertambah jugak lah ilmu mima sebab bila dah dengar banyak kali so menjadi tepu dalam otak... cewahhh.... tapi hampeh coz mima still tak ada DSLR sendiri...ku tak mampu memilikinya....hehehe tak pe simpan angan-angan dulu....

Dari situ mima terpikir yang mencari ilmu sampai sanggup datang kl... tue sebab lah ade word belajar sampai ke negeri china....kenapa china eh?? ntahlah..... duk tengah2 lepak LC mari....owh fisrt time jumpe LC... tp sorry lah semalam mima mungkin terlebih gula....hahahaha so tido je kat tepi sambil-sambil fm ajar editing kat samsul...

ape-ape pun gud luck too samsul, welcome to photography....... 
**gambar kitorang bergumbira di putrajaya will update later [ade ke yang baca blog ak ni]


p/s: agak-agak bila boleh ade DSLR sendiri nie

tata
see yeah till next entry

Comments

fiq. said…
wah, nanti kalau kita ada kelapangan masa dan dah ada dslr pom nak belajar jugak selok belok dalam bidang ni, minat jugak,,, n untuk hobi jugak,,

tak kesah kalau tak banyak amik gambar sendiri, hehehe
cikmima said…
fiq: hehehe n tgu jugak mima ade dslr jugek...sebab skng mima pun tgah menunggu loans tuk membeli...heeee hobi can make money jugak...
pCL [p@kcikLie] said…
belajar2 dulu tambahkan ilmu..nanti2 tu ade la rezeki awk....

knp China?..maybe negara tu susah nak masuk agaknya..dulu2 la.

PCL pn berminat dgn DSLR ni...pendamkan dulu, blm ada rezeki memilikinya.
cikmima said…
@pcl: yup skng tengah belajar-belajar lg..... simpang angan2 insyallah jd kenyataan akan dtg:)

Popular Posts