Post Wedding || Rafizi & Zainorhana

Hye semua,

Hari minggu adelah hari dimana mima berkerja dengan perasaan gembira....wakakaka yer lah..asistand kepada bf sendiri..kena marah kang boleh menjawap...[erkk mima menjawap ke] huuuuuu

So untuk sesi malam pulak kita dah set untuk ke pavillion shot post wedding rafizi & zainorhana....post wedding nie sebagai hadiah untuk diorang dari kami...cewahhhh yer lah hadiah macam nie je lah boleh bagi sebab tak de idea nak bagi hadiah lain......

Post wedding sekitar pavillion waktu malam....erm anyway nie first time mima sampai pavi okeyh..hahaha gile batak kan even duk kl tapi mima bukan jenis bershoping sana sini..... tapi kalau travel mima sangat-sangat suka...

Macam biase family mima memang sangat semangat kalau bergambar even bukan shoot gambar diorang pun..hohoho tapi ade lah sekeping dua tuk diorang kikikiki.......
Shot dia pavilion if siang rasanye lagi best kowt sebab malam idea macam terhad tapi ade lah sekeping dua gmbr yang best......
nie satu pic yang fariz up......hehehe any update pegi lah ke facebook fariz muhazir.....

selamat pengantin baru dan semoga cepat dapat baby....hehe

see yeah till next entry post
tata

Comments

Popular Posts